L’Acadèmia i les seves Fundacions, entre les quals la F. InterAc Salut, han estat certificades per Bureau Veritas Certification.

Barcelona 1 de desembre de 2023.

Bureau Veritas Certificación declara que ha efectuat la verificació de la memòria de sostenibilitat i certificant que és conforme amb els requisits i principis establerts en la guia per l’elaboració de Memòries de Sostenibilitat en la versió ”GRI Estàndards 2021” elaborada per Global Reporting Initiative (GRI).

Bureau Veritas Certificación declara que ha efectuat la verificació de la memòria de sostenibilitat de la F. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

Com a resultat del procés de verificació Bureau Veritas Certificación expressa que el contingut de la informació està basat i suportat per dades i registres comprovats com a certs. Així mateix, la informació, el seu tractament, els càlculs, gràfics i informació associada han sigut comprovats i verificats segons el procediment establert per Bureau Veritas Certificación.

La traçabilitat i la rellevància entre informació de base i contingut de la memòria són adequades.

És conforme amb els requisits i principis establerts en la guia per l’elaboració de Memòries de Sostenibilitat en la versió ”GRI Estàndards 2021” elaborada per Global Reporting Initiative (GRI).

Conforme a això, Bureau Veritas Certificación estableix que ha realitzat la verificació en referència a la metodologia GRI Estàndards 2021 per a la memòria de sostenibilitat de l’any 2022 de la F. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

En l’elaboració de la Memòria de Sostenibilitat de la F. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, han servit de guia els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) i els estàndards GRI (Global Reporting Initiative), amb la corresponent anàlisi de materialitat per a determinar els temes més significatius per a l’Acadèmia.